Latest Blog Posts

TÄRKEÄ TIEDOTE

Snakeliner Oy                                                      TIEDOTE                                                     17.1.2020

 

Asiakkaidemme pyynnöstä, jotta he saisivat työrauhan, haluamme oikaista markkinoilla levitettyä väärää informaatiota tuotteidemme laadusta ja niiden soveltuvuudesta.

On totta, että tuotteemme Ultraflex ei ole soveltunut kaikkien sukitusepoksien kanssa käytettäväksi. Tämä on tullut ilmi omissa tuotetesteissä ja asiakaspalautteen mukana 2019 aikana.

 

Sama tosiasia koskee myös monia muita saatavilla olevia sukitussukka tuotteita.

 

Tämän johdosta ja asiakkaamme tarpeen mukaan halusimme kehittää tuotteen, mikä soveltuu kaikille markkinoilla oleville sukitus epokseille.

Sukan kehityksestä ja sen tuotantoprosessista johtuen ensimmäinen paranneltu sukkamme toimi täydellisesti kaikille kotimaan markkinoilla olevilla epokseilla. Valitettavasti koimme takaiskun tuotteen tuotannosta johtuvasta syystä, mikä johti sukitussukan suojakalvon osittaiseen tai kokonaan irtoamiseen, sukan epoksin kuivuttua asennu§ksen jälkeen.

Olemme vetäneet takaisin tuotteet, mitkä ei ole jo asennettu kyseisestä erästä sekä aiemmasta erästä.

Kaikkien onnistuneiden Ultraflex tuoteperheen asennettujen sukkien toimivuus, soveltuvuus ja kesto on 100% käytetyn epoksilaadun mukaisesti.

 

Otamme tilauksia vastaan ja jatkamme toimituksia aivan normaalisti. Lisätietoja saa myös tarvittaessa alla olevista yhteystiedoista.

Myynti:

RS-Tarvike

Niittyvillankuja 3

01510 VANTAA

Jani Tunturi

0504124577

ja

Snakeliner Oy

info@snakeliner.com

0207300530

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa LVI-Turva Viemäri Oy

Toivotamme tervetulleeksi uuden jäsenen Snakeliner sertifikaatin käyttäjäksi.

 

Onnea ja menestystä tuotteidemme parissa!

 

Ensimmäiset Snakeliner sertifikaatit

Snakeliner tuote on osoittanut vahvuutensa Suomalaisessa sukituksessa ja ensimmäiset sertifikaattiasiakkaamme ovat jo hyvää matkaa käyttäneet Ultraflex tuoteperheen tuotteita menestyksekkäästi liiketoiminnassaan.

Toivotamme menetelmäsertifikaattimme käyttäjille Onos Oy:lle

sekä Liner Express Oy:lle.

onnea ja menestystä.