SL-konsepti

Ainutlaatuinen mahdollisuus käynnistää sukitusliiketoiminta – ilman riskejä, takuuvarmasti ja ammattitaitoisesti

Haluatko aloittaa putkistosukituksen nykyisen liiketoimintasi lisäpalveluna tai uutena bisneksenä? Ala kasvaa koko ajan ja ammattilaisista on kova pula. Miten pääsisin alkuun? Mistä hankkisin työkalut ja tarvikkeet? Mistä saan koulutuksen? Miten vältän tekniset ja taloudelliset virheet?

Meillä on sinulle ratkaisu. Snakelinerin kehittämä all-in-one SL-konsepti sisältää aivan kaiken, mitä tarvitset putkistosukitukseen. Saat yhdestä paikasta perusteellisen opastuksen, nykyaikaiset työkalut, tarvikkeet ja materiaalit sekä jatkuvan tuen. Takaamme, että saat liiketoimintasi nopeasti, helposti ja turvallisesti käyntiin. Ja mikä parasta, voit tehdä siitä kannattavan ja kasvavan liiketoiminnan yrityksellesi!

Arvioitu vuotuinen liikevaihto
2-4 asennushenkilöä / 400 000-700 000 €

Investointi
Aloitusmaksu 30 % paketin hinnasta
Loppu 70 % leasing-maksuna, esim. 1 500–2500 €/kk (60 kk sopimus)

SL-konseptissa on kaikki valmiina, loppuun asti mietittynä

Koulutus
Perusteellinen koulutus, joka sisältää teorian ja käytännön. Opit tehokkaat prosessit ja parhaat käytännöt. Vältät kalliit virheet, jotka vievät sinulta aikaa ja rahaa.

Työkalut
Saat käyttöösi kaikki tarvittavat työkalut ja laitteet, joita tarvitset omassa työssäsi. Työkalumme ovat alan parhaita, osa niistä on itse suunnittelemiamme erikoistyökaluja.

Tarvikkeet
Toimitamme käyttöösi korkealaatuiset, sertifioidut materiaalit – mm. haarakappaleet, sukitussukat ja aineet. SL-yrittäjänä sinulle on oma varasto ja omat tuotteet – aina saatavilla ilman katkoja.

Rahoitus
Olemme neuvotelleet rahoituksen valmiiksi puolestasi! Pääset heti töihin ansaitsemaan.

Tuki
Annamme tukea ja konsultoimme sinua, kun käynnistät liiketoimintasi. Näin varmistamme, että pääset takuuvarmasti alkuun. Mikä olennaista, saat tukea myös silloin kun liiketoimintasi on täydessä vauhdissa. Autamme aina.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!